A Te formád

Világítás

A Novo Quadratum termékek nemcsak a térhez idomulhatnak, hanem az otthon melegéhez is! Minden Novo Quadratum termék esetében lehetőség van arra, hogy a termék élébe világítótestet, LED szalagot helyezzünk. Ez a megoldás nem ad egész teret betöltő fényt egy sötét helyiségben, de hangulatos kiegészítője bármilyen belső térvilágításnak.

Kétféle világítástechnika rendelhető: alap világítás, illetve szabályozható.

Lehetőség van arra, hogy egy rádiófrekvenciás fényerő szabályzóval (Dimmer) kiegészítsük az alap világítást. Ez a kézbe simuló, kis távirányító teszi lehetővé a bekapcsolást, illetve a világítás erősségének szabályozását.

Alap világítás ára: 7 500 Ft/fm

A szabályozott világítás ára: 7500 Ft /fm + szabályozó egység 6000 Ft

Az árainkat folyóméter-hosszban adjuk meg, a világításra kiválasztott polcok élébe beépítve, megfelelő méretű tápegységgel és segédanyagokkal együtt. A LED szalag 9,6 W-120 db LED/folyóméter, 12 V-os. A megadott árak nem tartalmazzák a helyszíni villanyszerelést, tehát a polcok áramellátásának előkészítése a Novo Quadratum leendő tulajdonosának feladata.

A LED szalag műszaki tulajdonságai:

Flexibilis
Fehér fényű
12V
9,6 W 120 led / fm

Áraink az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

Novo Quadratum világítás
retro jordans jordan 5 cement tongue laser 4s low georgetown 11s low bred 13s citrus 11s cement tongue 5s low citrus 11s jordan 10 chicago bred 11s
double nickel 10s jordan 11 low georgetown jordan 10 chicago jordan 10 double nickel low georgetown 11s double nickel 10s jordan 4 laser laser 4s jordan 10 double nickel double nickel 10s