A Te formád

Rólunk

A Novo Quadratum csapat által megálmodott minden termék egy vezérelven alapszik:
„Úgy alkotjuk termékeinket, mintha saját magunknak készítenénk!”

NovoQuality Design Csapat
Nagy Roland

Közel 10 éve vezeti testvérével belsőépítészeti cégüket. Kereskedelmi végzettségével, és külföldi iskolákban (Ausztrália, Sydney) szerzett tudásával törekszik arra, hogy a lehető legjobb szakmai szolgáltatást, és ezen keresztül kiváló minőségű termékeket nyújtson vevőiknek – belföldön, és külföldön egyaránt.

Nagy Arnold

Arnold műszaki beállítottsága lassan tíz éve az egyik mozgatórugója belsőépítészeti vállalkozásuknak. Kreatív emberként a termékfejlesztés, és az innovatív műszaki megoldások a szakterületei. Bútortervezői, és lakberendezői tapasztalata a Novo Quadratum polcrendszer megszületésében is meghatározó szerepet játszott.

Bárány József

Józsefet pár évre visszanyúló ismeretség köti a Nagy testvérekhez, amely a Novo Quadratum megszületése után vált szorosabb munkakapcsolattá. Pénzügyi és vállalatvezetői tapasztalata fontos szerepet játszik a Novo Quadratum Európai piachódításában. A lakberendezés, a design bútorok világa mindig is közelt ált szívéhez. Kreatív ötleteit egy-egy új termék, illetve a cégarculat megtervezésében kamatoztatja.